Sunday, May 17, 2009

LOMA


blazer UFF, top UFF, skirt h&m, bag pieces, shoes the recycling center, necklace kalevala koru


hyvää sunnuntaita arvoisat neidot ja herrasmiehet! lauantaina ryntäsin tentistä suoraan uffin euron päiville, josta löytyi tällä kertaa kuvassa olevat bleiseri (se on pikkuruudullinen,mut kuvassa ei ehkä näy kunnolla) ja toppi...matkan varrella käväsin myös fidassa, josta löyty kokoelmaan myös musta bleiseri...tiivistettynä hyvä saldo sanoisin! launtaina alkoi myös ainaki parin viikon loma ja se repästiin käyntiin kaverin synttäreillä ja hippaamismerkeissä hiukan!

tänään oli espoo-kierros, hengailua ja hidastelua. huomenna hammaslääkäri ja kuulemma 19 astetta, TÄYTYY HARRASTAA JOTAI ULKOILMAILUA! ahh, ihanan kiireettömiä aikoja luvassa ja kahen viikon päästä ois luvassa BERLIINI! kesä alkaa mulla nyt ihan oikeesti, tätä on odotettu!

i made some very good 2nd hand finds on saturday and the outfit above showcases at least two of the items that i bought, for 2 euros altogether! i'm happy. and tomorrow's gonna be a sunny 19-degree summer day so some outdoors activities are highly recommended according to me. have a happy sunday evening you folks out there!

krisse

2 comments:

Anonymous said...

Hienoi kuvii, hyvii löytöi!

/Asta

Hanna said...

berliini on mun yksiä suosikkikaupunkeja - tuutte varmasti rakastumaan! toivottavasti teil on joku paikallinen tuttu, joka voi viel näyttää kaikki salaisuudet, mitä turistina ei välttämättä tiedä. mut tsiigatkaa ainaki tää: http://hannasnest.blogspot.com/2009/05/dispatchwork-by-jan-vormann.html