Tuesday, May 19, 2009

fresh and clean


blazer uff, jeans and shirt h&m, scarf ruoholahti warehouse, bag MoA (from Asta), shoes converse

tänään ohjelmassa oli parvekelasien ja ikkunoiden pesua ja yleistä pintojen hinkkausta, lempihommia..tai sit ei. mut nyt partsi kiiltää! myöhemmin "tilintarkastaja"-krisse lähti erään steppiyhdistyksen vuosikokoukseen juttelemaan niitä näitä ja lukemaan ääneen tilintarkastuskertomuksen! enhän mä oikeesti mikää kirjanpitonero oo, mut oonpahan lupautunu vuosittain tarkistamaan tilit mun entiselle steppiryhmälle. hehee

juup, raitaa ja raitaa ja muutenki aika perusrutkua oli tänää päällä. oon kyl tykästyny tohon mun uuteen bleiseriin et sitä saattaa näkyä ihan kyllästymisee asti täs kesän korvilla. oujee huomen super dooper-siivous jatkuu imuroimisen ja yleisen järkkäilyn merkeis. jos jumppaanki ehtis ni se ois jo plussaa! adios amigos míos!

yep, window cleaning and other useful stuff was on the program today. i also kind of was a temporary accountant for my former tap dance group that had its yearly meeting in the afternoon. my outfit was all stripes as you can see and i love my new 2nd hand blazer!

k

3 comments:

Christina said...

Onpa kiva asu! Bleiseri on tosi nätin sävyinen. :)

krisse+veera said...

kiitos! :)

k

Anonymous said...

Uu on ja säihkyvänvalkoset kengät täydentää raikkaan purjehduslookin! Hyvä et kassikin kestää vielä käyttöö :)

Asta