Friday, September 11, 2009

hello haircut



blouse 2nd hand, t-shirt veera's, jeans gina tricot, boots 2nd hand, necklace h&m

tukka on siis lyhentyny yli parikyt senttii ja tässä tulos, eli polkkahan se siinä! oon tyytyväinen lopputulokseen, vaikka pikkumyy-nutturaa tuleeki ikävä. mut kylhän se hius kasvaa! kävin muuten eilen hietalahden kirppiksen vieressä olevassa hietsumarketissa ja sieltä löyty noi kuvan maiharit hintaan 1,50 egee! eli pakkohan ne oli kiikuttaa kotiin ja mukavaks on osottautunu.

tänään kävin opinto-ohjaajalla selvittelemässä tutkintoasioita ja näyttää siltä et ei puutu ku pari hassuu kurssii ja gradu ja sit meikä on vapaa! tuli jotenki helpottunu fiilis..luulin et multa puuttuu vaikka mitä pakollisia suorituksia, mut kohta oonki maisteri mmmmm. :) samalla otin omasta neuvostani vaarin ja kävin forumin hintasirkuksessa bongailemassa edellisen postauksen kaltasta pitkää mekkoa ja 50 prossan alesta tarttuki mukaan epäsymmetrinen valkonen paituli, jes. päätynee jo huomenna päälle. onlysta sen ostin.

so here's a photo of my new haircut. it's a lot shorter than the previous one but i like it! i found the boots in the photo at a thrift store next to the hietalahti market for 1,50 euros, that's what i call CHEAP. today i also went to talk to a student advisor at our school and it turned out that i only have a couple more courses left together with the thesis and then i'll have the honor of being referred to as MASTER mmmm. after school i went gazing at long dresses that i tipped about in the previous post and i did find an asymmetrical little piece for half of the original price. good day, i must say.

k

2 comments:

minna said...

ei kyynel, tulee ihan lapsuusajat mieleen :) ihan kuin näkis sen "saman kristiinan", jonka kanssa pyöri lapsena. err, paitsi että se on melkein maisteri, hehe.. onnea tulevasta!

Anonymous said...

SÖPÖLIINI!
/Asta