Wednesday, June 10, 2009

berlin moments

halloota vaan. täs on nyt ollu kaikenlaista. mm yks berliininmatka ja yhet viikon pääsykokeet. eli siitä syystä tää hiljasuus blogirintamalla! mut nyt teidän kaikkien lukuisten lukijoiden onneks ja iloks seuraa pläjäys kuvamateriaalia juurikin tolta samaiselta berliininreissulta. tai muutama otos ainaki, enjoi:
















































OLI KIVVOO!! tosi mielenkiintonen kaupunki, ja 4 pvssä ehti vaan raapasta pintaa. onneks meil oli paras opas, mesi-neiti on ollu sielä kohta vuoden vaihdossa ja osas näyttää ne siisteimmät paikat :) mm. bileet entisessä hammaslääkärissä oli hmm...hikiset! ruoka oli halpaa ja siitä syöstä syötiin ihan jatkuvasti ja kokoajan. ainut asia mikä jäi harmittaa tos reissussa tai lähinnä sen jälkeen on se, et suomen kebabit ei tuu enää ikinä maistumaan miltään! nöööy. en oo eläessäni syöny yhtä makoisaa döneriä ku kreuzbergissä, eli suosittelen eeerittäin lämpimästi :) shoppailua tuli harrastettua yllättävän vähän, tai no kauppojan koluttiin melko ahkeraan tahtiin mut ostoksia ei matkustanu suomeen pahemmin. jotain pientä kivaa silti löyty tuliaisiks ;)


okei, nyt riitti. palataan asiaan, toivon mukaan nyt saavuttais ees vähä paremman bloginpäivitystahdin, i'll try my best!



exclusively for our dear followers: some of our pics from berlin, hope u enjoy ;)

-v

1 comment:

minna said...

hehee, mahtavia kuvia! erityisesti toi teidän kuva-automaatti sarja on ihana.